Hyperflex articulatii.


Capsule HyperFlex Articulații - Hypericum Impex

Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat.

Toți acești factori de stres, împreună cu lipsa expunerii la lumina naturală, un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamenteîn timp, pot crește statusul inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și mai ales asupra articulațiilor.

hyperflex articulatii

De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți mineralizante Coada-caluluiantiinflamatoare Fructoboratul de calciu și protectoare și regeneratoare la nivelul articulațiilor Colagenul hidrolizat sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Formula inovativă a produsului Capsule HyperFlex Articulații constă în conținutul optim de Colagen hidrolizat, siliciu natural hyperflex articulatii Fructoborat de calciu cu eliberare lentă, într-o formă patentată, unică pe piața nutraceutică din România.

Ingrediente: 1 capsulă: colagen hidrolizat — mg, Extract natural de Coada-calului Equisetum arvense — 63 mg din care siliciu elemental — 0,63 mgFructoborat de calciu — 21 mg din care Bor elemental — 0,56 mg. Detalii: Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate.

Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule hyperflex articulatii.

Ingrediente:

Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă. Aceste ingrediente naturale au o matrice informațională apropiată de forma sa naturală.

Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu lipsa expunerii la lumina naturală, un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamenteîn timp, pot crește hyperflex articulatii inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp și mai ales asupra articulațiilor. De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți mineralizante Coada-caluluiantiinflamatoare Fructoboratul de calciu și protectoare și regeneratoare la nivelul articulațiilor Colagenul hidrolizat sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Acest lucru le permite substanțelor active să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. De asemenea, beneficiază și de o biodisponibilitate sporită.

Capsule HyperFlex Articulații - Doctorul Naturii

Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active, fiind totodată ușor de utilizat. Datorită Fructoboratului de calciu, produsul este un excelent antioxidant și antiinflamator, îmbunătățind starea celulelor și a țesuturilor cartilaginoase și osoase prin limitarea stresului oxidativ de la nivelul acestora. Nu în ultimul rând, produsul este util și în menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor.

De fapt, fructoboratul de calciu este singura formă alimentară a borului considerată sigură, stabilă, non-toxică și deosebit de activă biologic.

Capsule HyperFlex Articulații

Borul joacă un rol important în organismul uman, făcând parte din structura unor metalo-enzime, dar și datorită rolului de catalizator în reacții biologice specifice. Fortigel® este o formulă patentată, deosebit de eficientă, de colagen hidrolizat ce se obține prin tratarea enzimatică, în etape, a colagenului. În plus, această formulă este bogată în aminoacizi esențiali precum: glicina, arginina sau prolina.

Colagenul hidrolizat este esențial pentru sinteza țesutului cartilaginos din articulații. Acesta crește biosinteza colagenului de tip I și III, a proteoglicanilor din ligamente și a elastinei.

Alti clienti au cumparat si

În același timp, studiile științifice au evidențiat reducerea activității enzimatice a metaloproteinazei MMP-3 ce este responsabilă cu degradarea celulelor de colagen, ca urmare a suplimentării cu Fortigel®.

Datorită stimulării creșterii densității fibroblastelor și a densității osoase prin creșterea activității osteoblasteloracest compus este deosebit de util în menținerea sănătății oaselor. De asemenea, suplimentarea cu Fortigel® este recomandată și în menținerea bunei funcționări a articulațiilor, având un efect calmant și regenerant la nivel hyperflex articulatii.

Review-uri HYPERFLEX COLD THERAPY CREMA 50G

Nu în ultimul rând, colagenul hidrolizat este util în menținerea sănătății pielii prin creșterea elasticității și combaterea efectelor expunerii la razele UV. Extractul natural de Coada-calului Equisetum arvense este bogat în siliciu, calciu și potasiu. Aceste elemente susțin buna funcționare a sistemului articular, osos, a glandelor suprarenale, splinei, rinichilor, plămânilor și inimii.

Pe lângă proprietățile mineralizante, planta are și o acțiune antiinflamatoare, astringentă, hemostatică și diuretică.

hyperflex articulatii

Datorită acestor proprietăți, extractul de Coada-calului este recomandat sportivilor și persoanelor cu hyperflex articulatii articulare și de tendoane. De asemenea, extractul este util și în perioadele de dezvoltare a scheletului sau pentru menținerea sănătății sistemului osos prin creșterea turnoverului metabolic al oaselor osteoblaste și osteoclaste și în ameliorarea pierderilor osoase cauzate de dezechilibre hormonale sau de raportul neadecvat dintre calciul și magneziul din organism.

  1. Hyper flex articulatii 60cps - Hypericum plant, pret 26,2 lei - Planteea
  2. HyperFlex Articulatii 60 cps Hypericum
  3. Articulatia craniului cu coloana vertebrala

Concentrația mare în siliciu organic, față de alte banc dureri articulare de presă, recomandă extractul de Coada-calului și în menținerea sănătății unghiilor, a părului și a pielii.

Acest lucru se datorează rolului important al siliciului în biosinteza colagenului.

hyperflex articulatii

Fructoboratul de calciu intră în compoziția multor suplimente alimentare ce se regăsesc pe piața Statelor Unite ale Americii, bucurându-se de o tot mai mare popularitate, dar fiind încă la stadiul de noutate pe piețele din Europa. Recent acesta a fost introdus ca ingredient în suplimentele alimentare din România, Societatea Hypericum Impex fiind prima, și momentan singura, firmă producătoare de suplimente naturale care a inclus fructoboratul de calciu formulă patentată ca ingredient hyperflex articulatii pentru gama sa de top.

HYPERFLEX COLD THERAPY CREMA 50G

Formă hyperflex articulatii prezentare: O cutie conține 60 capsule a câte mg. Greutate netă: Pentru mai multe informatii despre plantele constituente accesati Cartea.

Durerea de ligamente si tendoane cauzata de inflamatie I dr Alin Popescu www sfaturimedicale ro

Mai multe detalii despre gama de produse Hypericum Impex gasiti pe canalul de Youtube.