Medlife romania


Oferta Medlife Oferta publica initiala MedLife MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sanatate din Romania si medlife romania dintre cei mai mari jucatori din Europa Centrala si de Est. Valorile mobiliare în legătură cu care urmează să se desfășoare o ofertă nu au fost şi nu vor fi înregistrate în baza Legii privind Valorile Medlife romania din SUA,cu modificările ulterioare, sau în baza altor legi aplicabile privind valorile mobiliare din orice stat, provincie, teritoriu, district sau jurisdicţie din Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Japonia, Singapore, Elveţia, Emiratele Arabe Unite incluzând Centru Financiar Internaţional din DubaiHong Kong, Kuweit sau Qatar.

medlife romania

Cu excepţia încadrării în derogările din legile relevante privind valorile mobiliarevalorile mobiliare emise de Med Life S. Nicio ofertă publică de valori mobiliare nu se va desfășura în niciuna dintre Jurisdicțiile Excluse.

În cazul în care nu aveţi permisiunea sau nu sunteți sigur că aveți permisiunea să vizualizați documentele de pe această pagină de internet, vă rugăm să părăsiţi această pagină de internet.

Aceste documente nu trebuie să fie făcute publice sau în orice alt mod transmise, distribuite sau circulate în vreuna dintre Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Japonia, Singapore, Elveţia, Emiratele Arabe Unite incluzând Centrul Financiar din DubaiHong Kong, Kuweit sau Qatar boala artrozei genunchiului în orice jurisdicţie în care astfel de oferte sau vânzări sunt considerate ilegale.

Persoanele care medlife romania astfel de documente inclusiv cele care acționează în calitate de custode custodianreprezentant nominee și fiduciar trustee nu au permisiunea de a le disemina sau transfera în, sau din, una dintre Statele Unite ale Americii, Canada sau Japonia, Singapore, Elveţia, Emiratele Arabe Unite incluzând Centrul Financiar din DubaiHong Kong, Kuweit sau Qatar.

medlife romania

Confirmarea înţelegerii şi acceptării acestei notificări Subsemnatul, garantez că nu mă aflu pe teritoriul Statelor Unite ale Americii şi nu medlife romania reședința și nu mă aflu pe teritoriul Australiei, Canadei, Medlife romania, Singapore, Elveţiei, Emiratelor Arabe Unite incluzând Centrul Financiar din DubaiHong Kong, Kuweit sau Qatar sau în orice altă jurisdicţie în care accesarea unor astfel de materiale este considerată ilegală şi sunt de acord să nu transmit sau să nu transfer în alt mod niciunul dintre documentele prezentate pe această pagină de internet către nicio persoană din Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Japonia, Singapore, Elveţia, Emiratele Arabe Unite incluzând Centrul Financiar din DubaiHong Kong, Kuweit sau Qatar medlife romania din alt teritoriu în care o astfel de acțiune ar contraveni legislației sau reglementarilor locale aplicabile.

Am citit şi am înţeles conținutul acestei notificări prezentat mai sus. Înțeleg că acesta îmi poate afecta drepturile şi sunt de acord să-mi fie angajată răspunderea în conformitate cu condiţiile acestuia. Confirm faptul că am permisiunea să accesez versiunea electronica a acestor materiale.

medlife romania

Investitorii de Retail pot efectua subscrieri multiple doar prin intermediul aceluiași Manager sau Participant Eligibil prin care au depus primul ordin de subscriere. Informatii detaliate privind conflictul de interese si disclaimer-ul sunt disponibile aici.

English Actualizat acum MedLife lansează un concept unic în România: Clinica Medicală Mobilă, o unitate mobilă care se poate deplasa oriunde în țară, împreună cu personal specializat, în vederea acordării serviciilor medicale Miercuri, 16 iunieActualitate Esenţial Clinica Medicala Mobila MedLife Foto: MedLife MedLife lansează un nou concept medical pe piața din România — Clinica Medicală Mobilă MedLife, o unitate medicală care se deplasează în teritoriu, împreună cu personal medical specializat, în vederea acordării serviciilor medicale. Prin Clinica Medicală Mobilă, MedLife își propune să răspundă numeroaselor nevoi venite din partea companiilor, organizațiilor sau instituțiilor, care vor să ofere servicii medicale dedicate oamenilor din colectivul lor, fără a fi necesară relocarea sau deplasarea acestora. Totodată, prin acest nou serviciu, MedLife își propune să meargă și medlife romania comunități medii spre mici, cu acoperire deficitară din punct de vedere al asistenței medicale, pentru a le oferi servicii medicale de calitate. Clinica medicală mobilă MedLife dispune de un laborator medical mobil cu eliberarea rezultatelor în maximum 15 minute, de un compartiment de imagistică medicală și consultații multidisciplinare cu dotări de top și de un punct de recoltare.