Timburg rosu


timburg rosu

Gel Picioare Grele, Varice g Timburg Gel pentru picioare grele, ce contine extract de castane, esenta de mentol, aloe si camfor. Beneficii: -Extractul de castane intareste peretii vaselor de sange. Administrare: Timburg rosu aproximativ 10ml de gel ungeti timp de minute locurile alese.

Gel dureri muschi articulatii Timburg ml - Bingo spa, pret 21,8 lei - Planteea

Pentru masaj-intindeti pe piele o cantitate mica de gel, masati timp de aproximativ 10 minute. Atentionari: Gelul este pentru utilizare externa.

timburg rosu

Nu folositi pe pielea iritata, zgariata sau ranita precum si pe mucoasa. Nu se foloseste in cazul unor alergii la oricare din componente.

Gel Masaj Rosu Forte Timburg

A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Rolul componentelor: Aesculus hippocastanum L. Castanul sălbatic este un arbore ornamental ce poate ajunge până la 20 m înălţime, având frunze opuse, digitate, flori albe cu pete roşii sau galbene, iar fructul în formă de capsulă ţepoasă, cu seminţe mari şi brune, cu miezul amar şi astringent.

zdob si zdub

Înfloreşte din aprilie până în iunie, iar fructele se recoltează în august-septembrie. Denumirea hippocastanum, este o traducere a denumirii sale comune, care i-a fost dată datorită faptului că vindeca de tuse caii şi alte bovine.

Timburg gel picioare grele 500g

Castanul sălbatic a fost indigen în unele zone din Asia Persia, nordul Indieide unde a fost adus şi în Europa. Acum este comun în multe regiuni temperate ale lumii unde s-a răspândit rapid, fiind extensiv timburg rosu ca ornamental în parcuri sau de-a lungul artrita la umar. Seminţele de castan abundă în amidon, dar timburg rosu gust amar, dezagreabil care a prevenit utilizarea lor ca aliment.

Derivaţii cumarinici esculina şi fraxetina sunt prezenţi în alte părţi ale plantei, dar nu în seminţe sau în coaja seminţelor. Tradiţional, seminţele de castan au fost utilizate pentru tratarea venelor varicoase, a hemoroizilor, flebitei, diareei, în caz de febră şi creşterea în dimensiune a prostatei.

Comisia Germană E a aprobat utilizarea lor în tratamentul insuficienţei venoase cronice la nivelul membrelor inferioare.

timburg rosu

Utilizat în fitoterapie ca adjuvant în tratamentul insuficienţei venoase cronice şi a simptomelor asociate, ca adjuvant în tratamentul venelor varicoase.

Medicina ştiinţifică românească de la mijlocul secolului trecut întrebuinţa fructele de castan îndeosebi ca decoct, cu rezultate bune în scrofuloză; sub formă de praf, pentru combaterea catarurilor stomacale şi intestinale, diareei, colicilor, hemoroizilor, gazelor abdominale, şi apoi în tulburările circulatorii venoase din bazin şi regiunea venei porte. Coaja mai servea contra unor boli de piele, sau ca unsoare contra arsurilor provocate de arşiţa soarelui.

timburg rosu

Utilizarea tradiţională a seminţelor de castan în afecţiuni vasculare periferice este susţinută de studii preclinice în care s-au observat efectele anti-inflamator şi de vasoprotector. S-a stabilit că extractul din sămânţa de castan are proprietate antiexudativă şi reduce permeabilitatea peretelui capilar ducând la un efect general antiedematos. Sunt disponibile date clinice care susţin efectul tonic timburg rosu — inclusiv studii efectuate Tratamentul fără deplasare a fracturii de încheietura mâinii persoane timburg rosu — după administrarea orală a unei doze unice de mg extract standardizat din sămânța de castan prin măsurători pletismografice efectuate la două ore după administrare, s-a constatat o creştere semnificativă a tonusului venos şi o scădere a capacităţii venoase.

  • Pareri Timburg gel forte pentru incalzire, g, BingoSpa Avand in compozitie balsam de cal si ardei iute rosu capsaicina Timburg gel forte, prin masajul terapeutic ofera o senzatie de incalzire.
  • Воскликнул Макс.
  • Unguente | fdrr.ro
  • Не понимаю, - Николь глядела на устройство сверху .
  • Около дюжины раз, - хохотнув, ответил Франц.
  • Timburg gel forte - efect de incalzire cu ardei rosu si balsam de cal